Akrobat på motorcykeln

Det finns väl ingenting som är mer spännande än att utföra akrobatiska stunt på sin hoj. Jag är fullt fokuserad på mig själv och min motorcykel när jag gör tricks. Känslan av att jag och hojen blir ett är obeskrivligt tillfredsställande. All koncentration finns på min kropp och samspelet med hojen. Det är som att en bortglömd frihetskänsla får infinna sig samtidigt som hjärnan får en energikick. Efter körturen jag gjorde i dag insåg jag att det är dags att köpa nya sportluftsfilter till motorcykeln. Jag vill ha ett förbättrat luftflöde, och dessutom kan ett nytt filter ge ett häftigt och skarpt motorljud som jag gillar. Dessutom tycker jag det är viktigt att värna om miljön. Det är ju ingen hemlighet att en motorcykel släpper ut avgaser och därför känns det viktigt att ha produkter som har så liten miljöpåverkan som möjligt. Det filter jag valde ska vara extra miljövänligt, så jag känner mig riktigt nöjd.

Stuntman på motorcykel
Service och nya sportluftfilter, bra för prestandan

(Visited 1 times, 1 visits today)