Alkoholfria alternativ till fest

Äntligen är det dags för fest igen och jag får ta fram mina snygga whiskyglas. Men jag vill inte att de ska gå sönder så jag tänker ha en fest med enbart alkoholfria alternativ. Alternativ till olika drinkar finns i överflöd och det behöver inte adderas vodka eller liknande i dom. Det finns exempelvis ett recept på en underbar mojito utan en gnutta alkohol i. Jag tror inte ens gästerna kommer känna att det inte är alkohol i och vi kan ha en riktigt härlig fest utan att folk blir allt för full. När de når en viss gräns brukar de börja grisa ner ordentligt inomhus och det blir högljutt och mest jobbigt. När det är min fest så är det jag som bestämmer tänker jag och då får gästerna helt enkelt acceptera vad jag tycker och utgå ifrån det.

Fina whiskey glas

(Visited 1 times, 1 visits today)