Drömmen att besöka Hollywood Studios

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att åka till USA och köra från öst- till västkust. Jag funderar på att flyga till New York och hyra en schysst MC, möjligen en värsting-Harley, för att sedan i lugn takt ta mig över till västkusten. Städer som Los Angeles har alltid legat mig varmt om hjärtat. Planen är att utforska Hollywood Studios där man kan ta schyssta rundturer och snoka bakom kulisserna. Det måste vara grymt roligt att se hur alla stunts och tricks går till eller så kanske man blir rent av besviken? Något som ser avancerat ut på film kanske är mycket enklare i verkligheten? Jag har sedan länge lagt undan pengar men en längre resa kostar ju en hel del. Jag undrar till vilket pris? Det finns en del smarta lösningar när man närmar sig målet, ett mindre lån kan ju lösa de där sista tusenlapparna som behövs till flygstolen.

Drömmen om LA

(Visited 1 times, 1 visits today)