En olycka händer så lätt

För någon månad sedan var jag hemma hos en kompis som har en gammal TT600. Vi bestämde oss för att vi skulle ta med oss den till en gammal körbana som ligger nära. Innan vi begav oss så passade vi på att fika eftersom spoltjanst skulle komma ut till kompisen och hjälpa honom att få ordning på avloppet i badrummet. När de var klara bestämde vi att jag skulle få provåka motorcykeln bort till körfältet. Det var en kylig dag vilket gjorde att jag hade en ganska så hög choke när jag rullade iväg. När vi kom fram till körbanan skulle jag bara hoppa av som hastigast och då ramlade min mobil ur jackfickan, och i all panik kom jag åt gasen så motorcykeln for iväg en bit och kraschade i diket på andra sidan! Tack och lov blev ingen skadad, men rädda blev vi!

Solnedgång över ett fält

(Visited 1 times, 1 visits today)