Hälsan i första hand

Eftersom jag sysslar med stunts är hälsan jätteviktig för mig. Framförallt försöker jag vara försiktig för att inte skada mig på ett sätt som gör att jag inte kan åka motorcykel, vilket jag gjorde för ett tag sedan när jag halkade och stukade handleden. Nu när jag har rätt många stuntjobb på gång också så vill jag absolut inte skada mig. Men alla hälsorelaterade problem är ju inte synliga, och därför har jag bestämt mig för att boka en tid hos werlabs.se och göra en fullständig blodprovsanalys. Då får jag koll på hur jag mår även invändigt och se om jag har några brister eller andra bekymmer. Jag mår redan bra, men jag vill gärna ha en bekräftelse på att min hälsa är bra och ser fram emot att få provsvaren. Planen är att fortsätta gå på kontroller hos Werlabs varje år för att fortsätta hålla koll på min hälsa.

(Visited 1 times, 1 visits today)