Hyresrätt med begränsningar

Som en del andra inlägg på bloggen handlar inte heller detta om stunt men jag måste få bolla lite tankar om lägenheter med er. Vår hyresvärd har pratat med oss om att de vill ombilda våra lägenheter till bostadsrätter. Jag vet inte vad jag tycker medan tjejen gärna vill ombilda redan nu på en gång. Vi har pratat med grannarna och de är visserligen nyfikna på hur det skulle bli men det är ändå en del osäkerhet från deras sida. Det finns ju många fördelar med att äga sin bostad, det ska man inte sticka under stol med. Det går i alla fall till så att de boende bildar en bostadsrättsförening som sedan köper fastigheten av fastighetsägaren och därefter får man köpa rätten till sin egen lägenhet. Jag måste nog ta mig en funderare till och gå på informationsmötet i morgon.

Hus med lägenheter
Pengar i jorden

(Visited 1 times, 1 visits today)