Jag ska dyka med vithajar

Mitt jobb är världens bästa. Har jag sagt det innan? Haha, ja, jag vet det har jag. Men nu är det så där lite extra underbart och härligt för jag ska nämligen få gör två resor Sydafrika för jobbets räkning. Nu handlar det inte om vilka stunt som helst utan vattenrelaterade sådana och det innebär att dyka med hajar. Fattar ni, dyka med vithajar. Coolt va?!? Galen kanske någon av er läsare tänker. Lugn bara lugn. Jag kommer göra ett stunt i en hajsäker bur så ni behöver inte oroa er på den fronten. Nog för att jag är lite halvgalen men fullständigt el loco har jag inte blivit än. Men jag är sjukt taggad för det här jobbet som ni kanske förstår. Vithajar, liksom, det är inte små snälla kramdjur direkt. Jag hoppas att jag kommer få tid för lite dykning utanför jobbet med.

(Visited 1 times, 1 visits today)