Motorcykel hopp kräver mod och talang

Motorcykel hopp med trick

Som jag har skrivit tidigare så älskar jag att trixa med cykeln och lära mig nya stunttrick och därför tänkte jag skriva lite om motorcykel hopp idag. Den person som har hoppat högst med en cross är mannen Robbie ”Maddo” Maddison. Han har hoppat upp för den 30 meter höga Triumfbågen i Paris men han har också slängt sig ut från en backhoppningsbacke i Utah, USA. Till och med jag kan tycka att det är lite extremt, även om jag förstår spänningen och adrenalinet som pumpar i ådrorna precis före hoppet, det måste vara grymt. Han har dock, inte särskilt förvånande, dragit på sig en mängd skador. Varenda ben som kan brytas i kroppen har nog Maddo brutit minst en gång. Han tycker själv att det var värt det och en av hans häftigaste upplevelser är som stuntman för James Bond i Skyfall. En annan som sysslar med motorcykel hopp är australiensaren Josh Sheehan. Högt i luften gör han en mängd trick och det ser enkelt ut, han har fullständigt kontroll över cykeln. Jag tycker att han är magisk. Sök gärna på båda namnen för att se grymma videor med dessa mästare på stunt.

(Visited 213 times, 1 visits today)