När det är för kallt för shopping

Det är nu när det är kallt som man vill burra ner sig i soffan med en filt och inte ta sig ut, förutom om det gäller något stunt-trick i snön med motorcykeln, då kan ingenting stoppa mig. Men häromdagen ville flickvännen gå ut och shoppa. Inte vilken shopping som helst utan av möbler. Ingenting relaterat till motorcyklar. Jag burrade ner mig ännu mer och vägrade. Till slut kom hon och satte sig bredvid mig, en kopp rykande kaffe i handen och med datorn i högsta hugg. Har aldrig prövat mig på att shoppa möbler online men hon hittade en sajt som var riktigt bra och vi surfade runt i timmar. Kikade på mer saker än jag hade trott. Hon pekade på möbler i vardagsrummet som skulle kunna bytas ut och även om jag inte alltid höll med så hade hon rätt i vissa fall. Det kan nog bli något. Hittade en matta som var väldigt fräsch och en lampa. Större saker som soffa får vänta, men jag kommer nog surfa in igen nån gång för att kika mer.

Svart hörnsoffa och grå matta

(Visited 1 times, 1 visits today)