Stentuff men inte händig

Bara för att man kan meka med motorcyklar behöver man inte vara händig med allt annat. Jag blev tvungen att läsa på en del om stopp i avlopp idag när jag behövde fixa ett stopp i köket. Det hade varit dålig avrinning i diskhon ett bra tag, men nu var det tydligt att jag behövde ta itu med det. Jag är inte direkt förtjust i att hålla på med avlopp och matrester, men nu skulle det snart inte längre gå att diska över huvud taget. Jag var tvungen att lossa på rören och tömma vattenlåset. Det var lite äckligt, men inte så svårt som jag trodde när jag väl kom igång. Det gällde bara att spola rent allting och koppla ihop det igen, sedan rann allting som det skulle och jag kunde äntligen ta itu med disken. Så våga rensa avloppet du också – helst i god tid innan geggan hinner byggas upp för mycket.

En diskho som fungerar.

(Visited 1 times, 1 visits today)