Tillbehör till motorcykeln eller Spanienresa?

Ibland krisar det i förhållandet! Min kära flickvän har uppenbarligen glömt bort att hennes sambo arbetar på ICA. Jag arbetar på världens trevligaste butik med härliga arbetskamrater, men jag är inte miljonär. Eftersom hennes dröm är att få flytta till solen har det varit konstant prat hemma om vi har råd och möjlighet att åtminstone resa till Spanien. Det hade varit härligt att byta miljö ett tag, men för närvarande behöver jag i första hand satsa på några tillbehör till min motorcykel! Motorcykelsäsongen i Sverige är så kort. Resterande tid på året ägnar jag mig åt att skruva och planera för nästa härliga runda med hojen. Det är härligt att ha drömmar. Jag kan även drömma om Spanien eftersom jag vet att det finns många fina vägar för en härlig runda då damen får sitta på bönpallen. Förhoppningsvis kan en resa bli av, och om vi har tur kan vi till och med åka genom hela Europa på två hjul!

(Visited 1 times, 1 visits today)