Trick med en moped

Jag älskar verkligen farten som en motorcykel kan ge. De olika stunt som jag utför går ibland i hög fart, ibland i lite mindre hög fart, men ändå är det alltid helt underbart. Dock har jag börjat fundera lite kring om det går att intressera ungdomar i det här intresset. köp en scooter och testa själv om det fungerar tänker ni kanske. Det är nämligen precis vad jag går och funderar på. Stunt som jag gör passar sig inte för nybörjare men jag tror verkligen det finns mycket tricks att göra på en scooter. Utföra dessa övningar kräver ju både styrka och smidighet vilket kanske kan motivera dagens ungdomar till att träna mer. Det börjar redan dyka upp spännande idéer i mitt huvud, både på vad jag borde testa själv och vad jag till att börja med kan lära ut.

En tjej på en scooter
En orange motorcykel

(Visited 1 times, 1 visits today)