Tuff som Rambo, teknisk som Skalman


Jag anser mig vara väldigt vältränad och har tränat kampsport i många år men det är skillnad på en kamp där jag är förberedd och en plötsligt situation. En kille jag känner vaknade upp av att någon var i huset. Då är man inte så stursk. Tänk er att yrvaket vakna upp och direkt befinna sig i en farlig situation. Jag har alltid funderat på hur jag personligen skulle reagera och jag hoppas att reflexerna sitter i. Jag vet att jag är tuff som Rambo men nu är det dags att anta skepnaden som Skalman också. Jag har nämligen skaffat ett hemlarm som är säkert för att kunna sova tryggt. En fiffig liten manick som fungerar på både fönster och dörrar om kretsen bryts. Det finns över 1500 kriminella i Sverige som ingår i nätverk som bara är ute för att göra inbrott och det är ju galet många!

(Visited 48 times, 1 visits today)