Viktigt med bra försäkring som stuntman

Nu tjatar tjejen om hur farligt det är med MC-stunts igen. Jodå, det kan det vara om man inte som jag, vet vad man sysslar med på hojen. Men, men, jag lovade henne att kontakta Söderberg och se till att jag har en bra försäkring som täcker allt man kan tänkas råka ut för. Genom andra stuntare vet jag att de är bra på att ge råd om försäkringar så de passar för var och en. Sagt och gjort. Några minuter senare sitter jag med ett förslag framför mig med full invaliditetsersättning och förstås en saftig livförsäkring med tjejen som förmånstagare. Hoppas hon inte vill ta livet av mig nu, he he. Jag trodde inte man kunde få sån bra försäkring i en riskfylld tillvaro som min, men det var inga problem. Jag kryssar i autogiro, och signerar med mitt bank-id. Så var det klart. Nu till Ica och dagens kneg.

Nu åker vi, helförsäkrad!

(Visited 1 times, 1 visits today)